Unieke cadeaus voor je moeder

Maak je moeder blij met een speciaal, zelfgemaakt cadeau!

Een fotoboek is één van die cadeaus die iedereen blij maakt. Een geweldige keuze dus voor iedereen die een mooi en hartverwarmend cadeau zoekt. Plaats al je mooie herinneringen in een overzichtelijk fotoboek, of dit nou het levensverhaal van je moeder is, haar reizen, verjaardagen of allerlei andere momenten. Wat je ook bedenkt, je moeder zal dit cadeau zeker prachtig vinden. De foto's zullen je herinneren aan alle leuke momenten die ze had!

Fotocanvas - een exclusief cadeau voor moeder. Het maken ervan is zo gepiept - het duurt maar een paar minuten. Kies simpelweg de mooiste foto van je moeder te kiezen, uploaden het naar ons programma en klik op 'bestellen'. Het fotocanvas zal de muren van je moeders huis perfect versieren!

Fotokalender - een bijzonder, hartverwarmend cadeau voor je moeder, waar ze het hele jaar plezier van zal hebben! Perfect voor als je minder foto's hebt. Terwijl voor een fotoboek minstens 25 foto's nodig zijn, zijn voor een kalender slechts 13 foto's voldoende. Je kunt in de kalender ook data markeren die belangrijk zijn voor je moeder, zoals verjaardagen of andere familiegelegenheden.

Houdt je moeder ervan om alles in te plannen? Geef haar een planner cadeau! Hij zal uniek zijn, niet alleen vanwege de unieke, gepersonaliseerde kaft, maar ook omdat je moeder er vanaf elke maand mee kan beginnen. De planner is zonder specifieke data - vul hem in zoals jij wilt.

Schenk je moeder een uniek notitieblok dat niemand anders zal hebben. Het zal uniek zijn omdat er op de kaft een foto van jouw gading staat. Kies een foto van jou en je moeder of van het hele gezin samen. Zo zal je moeder je elke dag in haar tas meedragen!

Woont je moeder ver weg? Voeg aan het cadeau een gepersonaliseerde, zelfgemaakte ansichtkaart toe, versierd met de foto's van jouw keuze. Een stuk leuker om zo een bericht aan je moeder te sturen dan een saai Whatsappje, nietwaar?

Tips van een fotograaf voor het maken van fotoboeken

Fotograaf Agnė Kairienė raadt ons aan:

 • Misschien is de populairste vraag die ik van jullie krijg bij het maken van een fotoboek wel of je moet kiezen voor matte of glanzende pagina's? Zelf kies ik voor matte. Ik vraag je echter altijd na te denken over welke soorten foto's je mooier vindt? Glanzend of mat? Ze lijken erg op de pagina's van het fotoboek.
 • Met ZOOMBOOK kunnen fotoboeken zowel met foto's als met teksten worden gevuld! Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Ik voeg altijd de namen van de plaatsen die we bezocht hebben toe aan mijn reisfotoboeken.
 • Wees niet bang om te spelen met het formaat van de foto's in het fotoboek. Voel je vrij om foto's van groot formaat toe te voegen, maar zorg er wel voor dat je foto's kiest met de hoogste kwaliteit, zodat ze hun scherpte niet verliezen.
 • Plaats foto's die qua kleur op elkaar lijken, of tijdens dezelfde fotosessie zijn genomen, dicht bij elkaar. Zo ziet het fotoboek er harmonieuzer uit.
 • Richt je bij het maken van een fotoboek niet alleen op foto's van mensen en hun gezichten. Diversifieer het boek ook met foto's van voorwerpen, natuur, omgeving... Zulke foto's helpen om het onderwerp en de stemming beter weer te geven en gezelligheid te creëren.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk! 


Fotoboek of foto's in een album plakken?

 • Het maken van een fotoboek is goedkoper. De populairste keuze van onze klanten: 20x20 fotoboek met een harde kaft, matte pagina's, 24 pagina's. Je kunt zo'n fotoboek met 25% korting kopen voor 17,32 euro. De gemiddelde prijs van een fotoalbum met een formaat van 10x15 cm is ongeveer 5-7 euro. Je kunt er ongeveer 100 foto's in kwijt. Het afdrukken van 100 foto's kost je ongeveer 14-16 euro. De prijs van de hele set is 19-23 euro.
 • Het fotoboek kan meer foto's bevatten - als je wilt, kun je 4, 6, 9 of meer foto's op één pagina zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over welke foto mooier is, want je kunt ze gerust allebei in het boek stoppen. Tot pagina 24 kunnen er 25 tot meer dan 250 foto's in het boek.
 • Fotoboeken verplichten je niet om foto's van hetzelfde formaat te gebruiken. Je kunt spelen en creëren wat je wilt - sommige foto's op de hele pagina plaatsen, sommige foto's heel klein laten.
 • Het fotoboek is dunner en lichter, dus het zal minder ruimte innemen in huis.
 • Het maken van een fotoboek is gemakkelijker - je kunt alles op je telefoon of computer maken, je hoeft geen tijd te besteden aan het plakken van foto's of ze later in een fotoalbum te plaatsen.
 • Het is makkelijker om een fotoboek te versieren met verschillende achtergronden of illustraties. Natuurlijk kun je het album bedekken met stickers en beschrijvende teksten toevoegen, maar dat duurt zeker langer dan het maken van een fotoboek. Plus extra kosten voor stickers of andere decoraties. In ons programma kosten decoraties niet extra.