Kinderfotoboek

Maak een kinderboek vol met verschillende momenten uit zijn leven. Wanneer hij eet, lacht, slaapt, speelt... Uiteindelijk gaat de kindertijd zo snel voorbij - pak je kan nu het nog kan en leg alles vast in een uniek fotoboek. Een geweldig cadeau voor jezelf, je kind, grootouders, etc. Beeld je de glimlach van je kind eens in als hij/zij het jaren later zelf weer eens openslaat!

Om verschillende momenten uit het leven van een kind te bewaren, kiezen onze klanten meestal voor een klassiek fotoboek. Door foto's van de telefoon naar het fotoboek over te zetten, ben je er zeker van dat de foto's niet verloren gaan of worden gewist, zodat je nog vele jaren door het fotoboek kunt bladeren en kunt zien hoe je kleintje is gegroeid. Bovendien kun je heel veel foto's opslaan - een klassiek fotoboek kan wel 120 pagina's bevatten, en je kunt zoveel foto's op één pagina zetten als je wilt! Volgens onze klanten is een fotoboek de beste manier om herinneringen te bewaren.

PREMIUM fotoboeken worden vaker gemaakt voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen of dopingen. Deze boeken zien er heel luxe uit, dus als je op zoek bent naar een exclusief cadeau, dan is dit je keuze. Het bijzondere aan dit boek zijn de dikke en stevige pagina's en de flap, die als een enkel vel 180° open kan. De foto's op de flap zien er werkelijk geweldig uit!

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk!


Wat moet er in een kinderfotoboek?

Alles! Voeg foto's toe, voeg teksten toe, illustraties en kleurrijke achtergronden!

Het idee van het boek

Bepaal eerst het idee van het boek. Als je weet wat je wilt maken, wordt het gemakkelijker om foto's te kiezen. Hier zijn wat suggesties voor je:

- Een fotoboek van het jaar, waarin je verschillende momenten die het kind heeft meegemaakt uit een bepaald jaar bij elkaar zet. De hoofdpersoon van dit boek is je kind.
- Een feestelijk fotoboek, waarin je de foto's van de verjaardag of doop van het kind kunt plaatsen.
- Een fotoboek van het leven dat je aan een kind kunt geven op zijn of haar 18e verjaardag, met herinneringen van babytijd tot volwassenheid.
- Een familiefotoboek, waarin je allerlei lieve momenten uit het dagelijks leven van je familie en meer speciale gelegenheden kunt verzamelen. Neem in de foto's niet alleen de foto's van het kind op, maar ook foto's van jezelf, je partner en andere familieleden.

Kunst van het kind

Als je een kinderfotoboek maakt, reserveer dan ruimte voor de tekeningen van het kind of het werk dat het op de kleuterschool/school heeft gemaakt. In de loop der jaren wordt het best moeilijk om ze allemaal te bewaren, dus maak in ieder geval een paar foto's en zet de foto's in het fotoboek van het kind. Over 10 jaar is het niet alleen leuk om naar te kijken voor jezelf, maar ook voor je kleintje. Sommige van onze klanten wijden een heel fotoboek aan verschillende kinderwerken. Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Foto's

Afhankelijk van het gekozen idee - selecteer je foto's. Je kunt foto's gebruiken die zowel met een camera als met een telefoon zijn gemaakt. We raden aan om alleen die foto's naar de editor te uploaden die je van plan bent te gebruiken bij het maken van het boek. Als je een kinderfotoboek maakt, wees dan consequent en rangschik de foto's in chronologische volgorde. Zo kun je zien hoe je kleintje groeit. Schrijf ook maanden of jaren op de pagina's om de tijd beter te kunnen volgen.

We weten dat je veel foto's van je kind hebt, maar maak je geen zorgen, je kunt een klassiek fotoboek maken met maximaal 120 pagina's. Je kunt meerdere foto's op één pagina zetten, zodat alle foto's die je wilt erin passen. Het mooiste resultaat krijg je echter als je probeert de pagina niet te overladen met foto's - maximaal 6 foto's zou de beste hoeveelheid zijn.

 

 

 

Teksten

Geef zeker commentaar op de foto's. Schrijf allerlei herinneringen op: hoe je kleintje zichzelf noemt, wat hij graag eet, welke streken hij/zij heeft uitgehaald. Beschrijf alle eerste keren en alles waarvan je denkt dat het de moeite waard is om te vermelden. Dit zullen onbetaalbare momenten van je gezin zijn. Je zult jezelf over een paar jaar dankbaar zijn, want de hele familie zal zulke verhalen willen lezen!

Omslag van een fotoboek voor kinderen

Een imitatieleren of gepersonaliseerde omslag kan perfect zijn voor een kinderfotoboek. Als je een persoonlijke kaft kiest, raden we je aan om één foto te kiezen die je het mooist vindt. Schrijf het jaartal op de kaft of achterkant, dat bepaalt in welke periode de foto's in het boek staan.

Illustraties en achtergronden

Het voordeel van ZOOMBOOK is dat je het boek zelf maakt zoals jij dat wilt. Sommige mensen houden van minimalisme, anderen willen weer meer kleuren. Voel je vrij om het boek te versieren met kleurrijke illustraties of achtergronden. Ze zullen je boek alleen maar levendiger maken.

Weet je niet waar je moet beginnen? Gebruik onze sjablonen. We hebben er meer dan 30 voor verschillende kinderthema's, dus je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan je eigen smaak.

Kijk wat onze klanten maken