Doop fotoboek

De doop is een bijzondere familiegebeurtenis. Maak een fotoboek met de meest bijzondere kiekjes van de doop!

Dit type fotoboek is een veelgemaakte keuze van onze klanten. Als je zoveel mooie foto's hebt, als iedereen verkleed is en breeduit lacht, wil je ze immers niet verstoppen op je telefoon of computer. Dit boek ziet er elegant uit en is perfect om de mooiste momenten op één plek vast te leggen.

Onze klanten kiezen voor deze fotoboeken als ze op zoek zijn naar iets unieks. Doop fotoboeken zien er zeer luxe uit, zodat het een uniek cadeau kan zijn voor grootouders en peetouders, dat veel indruk op hen zal maken.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk!


Hoe maak je het perfecte doopfotoboek of PREMIUM fotoboek?

Foto's genomen door een professionele fotograaf of met een smartphone zullen geschikt zijn. Maak een verhaal door het achter elkaar te zetten - de volgende onderdelen zijn belangrijk in een fotoboek:

Momenten van voorbereiding en doopkleding

Op de eerste pagina wijs je een plaats toe voor de doopkleding, schoenen, kaars en andere attributen - het wordt als een inleiding op de geschiedenis van de doop. Je kunt deze pagina ook versieren met een betekenisvol citaat of wens voor het kind. Neem in de eerste paar pagina's van het boek foto's op van ouders en peetouders die het kind klaarmaken voor de doop. Het is vaak een leuk proces waarbij de fotograaf speelse opnamen maakt van het kind dat een sok aantrekt of de ketting van de peettante verkent.

Doopplechtigheid

Wijd de volgende pagina's aan foto's uit de kerk. Het belangrijkste hoogtepunt van de ceremonie is de besprenkeling met water. Als je een foto laat maken door een professionele fotograaf, wijd dan een hele pagina aan deze foto. Als je een foto met een telefoon hebt gemaakt, plaats dan meerdere foto's op de pagina met verschillende reacties van het kind.

Fotosessie van de doop

Dit zijn meestal de pagina's waar later het meest van genoten wordt - vooral als de fotosessie van tevoren is gedaan met meer interessante feestelijke attributen en je niet probeert om alleen statisch te poseren, maar ook een beetje te dollen. Omdat alle gasten van het feest meestal deelnemen aan de fotosessie, moet je niet bang zijn om ook pagina's aan hun foto's te wijden, door 3-4 foto's per pagina toe te voegen. Na verloop van tijd wil je je misschien herinneren wie er bij de viering aanwezig waren, hoe ze gekleed waren, enz.

Viering na de doop

Maak het fotoboek af met foto's van de viering, probeer de belangrijkste delen samen te voegen die laten zien hoe leuk de viering was - gesprekken aan tafel, dansen, spelletjes of wat je ook maar bedacht hebt.

Doop fotoboek omslag

Doopfotoboeken zijn zowel perfect met kunstleer als met een persoonlijke kaft. Als je kiest voor een persoonlijke kaft, raden we je aan één foto te kiezen die je het mooist vindt en die mooi kan passen en de hele achtergrond kan vullen. Misschien kan het een foto zijn van het gezin of slechts één kind in doopkleding. Overlaad de omslag niet met verschillende collages.

Illustraties en achtergronden

Het voordeel van ZOOMBOOK is dat je het boek zelf kunt maken zoals jij dat wilt. Sommige mensen houden van minimalisme, anderen willen meer kleuren - voel je vrij om het boek te versieren met kleurrijke illustraties of achtergronden. Bij het maken van een doopfotoboek kun je het je veroorloven om gedurfder en kinderlijker te zijn in vergelijking met het maken van een trouwboek of een fotoboek voor de verjaardag van de grootouders, waar je waarschijnlijk zou afzien van kinderachtige illustraties.

Maak je je klaar voor een doop?

Breng je creatieve ideeën heel eenvoudig tot leven met ZOOMBOOK!

Deel je eigen uitnodiging voor de viering uit, die je eenvoudig kunt maken met ZOOMBOOK!

Een warm herinneringsgeschenk ter gelegenheid van de doop. Maak je eigen unieke ontwerp met welke teksten en foto's je maar wilt! Het is zowel geschikt voor wensen als voor het plakken van foto's. We raden aan een fotoboek met matte pagina's te kiezen. Wil je het sneller, gebruik dan onze sjablonen voor het wensenboek voor de doop.

Kijk wat onze klanten maken