5 ideeën voor het bewaren van reisherinneringen

Zet de leukste kiekjes over in producten waar je elke dag blij van wordt!

Heb je veel foto's van je reis? We weten zeker dat ze allemaal prachtig zijn en dat je er zoveel mogelijk aan anderen wilt laten zien. Maak je geen zorgen over het kiezen ervan, want alles kan handig en gemakkelijk in het fotoboek worden geplaatst - je kunt meer dan één foto op één pagina uploaden en het maximum aantal pagina's is 120.

Meer

Heb je één foto van je reis waar je helemaal verliefd op bent? Misschien is het een foto van de zee of een andere prachtige plek in de natuur. Of misschien geef je de voorkeur aan de stedelijke omgevingen? Kies de foto die de muur van je huis het meest zal sieren!

Meer

Een andere geweldige reisherinnering is een fotokalender, waarin je je reisfoto's kunt verdelen over 12 maanden. Zo zullen de reisherinneringen je het hele jaar door blij blijven maken - vooral aan het begin van elke maand wanneer je weer een nieuwe bladzijde om kan slaan. Je kunt ook belangrijke data in de kalender markeren - verjaardagen of andere feestdagen en natuurlijk de datum van een nieuwe reis!

Meer

Maak een vrolijke agenda met een leuke foto van je reis. Misschien is het een foto van je favoriete plek in de natuur? Of misschien een leuk moment toen je aan het dollen was met familie of vrienden? We garanderen dat zo'n agenda je humeur zelfs op de grijsste dag zal opfleuren!

Meer

Onderscheid je van de anderen met een uniek notitieboekje - kies niet alleen een exclusieve opname van de reis voor de omslag van het notitieboekje, maar voeg er ook een betekenisvolle zin aan toe die je elke dag zal motiveren.

Meer

Kijk wat onze klanten maken

Hoe maken onze klanten hun producten?

Een paar ideeën voor reisfotoboeken:

 • Je kunt voor elke reis een apart fotoboek maken - door de bestemming en de datum van de reis op de omslag te schrijven. Het is heel handig om op elk moment naar de omslag van het fotoboek te kijken en jezelf eraan te herinneren waar je was en wanneer de reis plaatsvond.
 • Jaarboek, waarin de interessantste gebeurtenissen van dat jaar staan, met ook een paar pagina's gewijd aan reizen. Na verloop van tijd is het erg leuk om zulke boeken te lezen en jezelf eraan te herinneren wat er gebeurd is, met wie, wanneer en waar het gebeurde.
 • Een fotoboek met verschillende reizen - meestal als de reizen in een periode van enkele maanden plaatsvonden. Ook een leuke manier om reismomenten vast te leggen!

Een paar ideeën voor reisfotocanvassen:

 • Eén foto op één canvas. Wij adviseren om te letten op de kleuren van de foto en te beoordelen of die passen bij het interieur van je huis.
 • Compositie met meerdere fotocanvassen - de formaten van grotere en kleinere fotocanvassen combineren. Een goede keuze voor wie een grotere lege muur wil vullen.
 • Een collage van verschillende foto's op één fotocanvas - wanneer je niet één favoriete foto kunt kiezen en er maar één plek aan de muur is voor een fotocanvas.

Fotoboek of foto's in een album plakken?

 • Het maken van een fotoboek is goedkoper. De populairste keuze van onze klanten: 20x20 fotoboek met een harde kaft, matte pagina's, 24 pagina's. Je kunt zo'n fotoboek met 25% korting kopen voor 17,32 euro. De gemiddelde prijs van een fotoalbum met een formaat van 10x15 cm is ongeveer 5-7 euro. Je kunt er ongeveer 100 foto's in kwijt. Het afdrukken van 100 foto's kost je ongeveer 14-16 euro. De prijs van de hele set is 19-23 euro.
 • Het fotoboek kan meer foto's bevatten - als je wilt, kun je 4, 6, 9 of meer foto's op één pagina zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over welke foto mooier is, want je kunt ze gerust allebei in het boek stoppen. Tot pagina 24 kunnen er 25 tot meer dan 250 foto's in het boek.
 • Fotoboeken verplichten je niet om foto's van hetzelfde formaat te gebruiken. Je kunt spelen en creëren wat je wilt - sommige foto's op de hele pagina plaatsen, sommige foto's heel klein laten.
 • Het fotoboek is dunner en lichter, dus het zal minder ruimte innemen in huis.
 • Het maken van een fotoboek is gemakkelijker - je kunt alles op je telefoon of computer maken, je hoeft geen tijd te besteden aan het plakken van foto's of ze later in een fotoalbum te plaatsen.
 • Het is makkelijker om een fotoboek te versieren met verschillende achtergronden of illustraties. Natuurlijk kun je het album bedekken met stickers en beschrijvende teksten toevoegen, maar dat duurt zeker langer dan het maken van een fotoboek. Plus extra kosten voor stickers of andere decoraties. In ons programma kosten decoraties niet extra.