Kortingen tot -25% ❄️

5 ideeën voor het bewaren van reisherinneringen

Zet de leukste kiekjes over in producten waar je elke dag blij van wordt!

Heb je veel foto's van je reis? We weten zeker dat ze allemaal prachtig zijn en dat je er zoveel mogelijk aan anderen wilt laten zien. Maak je geen zorgen over het kiezen ervan, want alles kan handig en gemakkelijk in het fotoboek worden geplaatst - je kunt meer dan één foto op één pagina uploaden en het maximum aantal pagina's is 120.

Meer

Heb je één foto van je reis waar je helemaal verliefd op bent? Misschien is het een foto van de zee of een andere prachtige plek in de natuur. Of misschien geef je de voorkeur aan de stedelijke omgevingen? Kies de foto die de muur van je huis het meest zal sieren!

Meer

Een andere geweldige reisherinnering is een fotokalender, waarin je je reisfoto's kunt verdelen over 12 maanden. Zo zullen de reisherinneringen je het hele jaar door blij blijven maken - vooral aan het begin van elke maand wanneer je weer een nieuwe bladzijde om kan slaan. Je kunt ook belangrijke data in de kalender markeren - verjaardagen of andere feestdagen en natuurlijk de datum van een nieuwe reis!

Meer

Maak een vrolijke agenda met een leuke foto van je reis. Misschien is het een foto van je favoriete plek in de natuur? Of misschien een leuk moment toen je aan het dollen was met familie of vrienden? We garanderen dat zo'n agenda je humeur zelfs op de grijsste dag zal opfleuren!

Meer

Onderscheid je van de anderen met een uniek notitieboekje - kies niet alleen een exclusieve opname van de reis voor de omslag van het notitieboekje, maar voeg er ook een betekenisvolle zin aan toe die je elke dag zal motiveren.

Meer

Kijk wat onze klanten maken

Hoe maken onze klanten hun producten?

Een paar ideeën voor reisfotoboeken:

 • Je kunt voor elke reis een apart fotoboek maken - door de bestemming en de datum van de reis op de omslag te schrijven. Het is heel handig om op elk moment naar de omslag van het fotoboek te kijken en jezelf eraan te herinneren waar je was en wanneer de reis plaatsvond.
 • Jaarboek, waarin de interessantste gebeurtenissen van dat jaar staan, met ook een paar pagina's gewijd aan reizen. Na verloop van tijd is het erg leuk om zulke boeken te lezen en jezelf eraan te herinneren wat er gebeurd is, met wie, wanneer en waar het gebeurde.
 • Een fotoboek met verschillende reizen - meestal als de reizen in een periode van enkele maanden plaatsvonden. Ook een leuke manier om reismomenten vast te leggen!

Een paar ideeën voor reisfotocanvassen:

 • Eén foto op één canvas. Wij adviseren om te letten op de kleuren van de foto en te beoordelen of die passen bij het interieur van je huis.
 • Compositie met meerdere fotocanvassen - de formaten van grotere en kleinere fotocanvassen combineren. Een goede keuze voor wie een grotere lege muur wil vullen.
 • Een collage van verschillende foto's op één fotocanvas - wanneer je niet één favoriete foto kunt kiezen en er maar één plek aan de muur is voor een fotocanvas.

Beoordelingen

4,6

3886 reviews

Lola, 2023-10-31
ZOOMBOOK klant
Fotoboeken

Alleen maar positieve dingen te zeggen! Ik heb al vaak fotoboeken en andere producten ... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Erik, 2023-10-30
ZOOMBOOK klant
foto canvas

we zijn erg tevreden, de kwaliteit is wow en de prijs die zoombook biedt is goed. Bedankt, de doeken zijn perfect.

ZOOMBOOK klant
Jamilla, 2023-10-27
ZOOMBOOK klant
Notitieboekjes

Uitstekende kwaliteit van het boek. Omslagfoto in hoge resolutie. Het stelde niet teleur, maar voldeed aan alle verwachtingen. Heel erg bedankt! Ik kom zeker terug om opnieuw te bestellen.

ZOOMBOOK klant
Marjolein, 2023-10-26
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Ik ben heel blij met het album, gewoon superkwaliteit, snelle levering. 😍 Ik was nooit... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Julia, 2023-10-25
ZOOMBOOK klant
Werkkalenders

De bestelling is heel snel gemaakt en geleverd, de werkkalenders zijn van hoge kwaliteit en mooi. Geweldig! Bedankt voor het werk!

ZOOMBOOK klant
Iris, 2023-10-17
ZOOMBOOK klant
Geweldig!!!

Heel erg blij mee! Ik schrijf zelden reviews, maar dit keer maak ik een uitzondering :... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Maria, 2023-10-13
ZOOMBOOK klant
tevreden klant

Jullie collega Eva is onwerkelijk in de beste zin van het woord. Hij adviseerde me hee... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Emmy, 2023-10-13
ZOOMBOOK klant
Werkboek

Ik bestelde een werkboek als cadeau met een gepersonaliseerde kaft. We hebben een fami... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Rian, 2023-10-12
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Hoewel ik op basis van de recensies van mijn vrienden een idee had van wat ik kon verw... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Lisa, 2023-10-06
ZOOMBOOK klant
Werkboek

10 punten voor kwaliteit, snelheid en esthetiek. ZEER GOED!!! Ik ben blij dat ik het heb aangedurfd om te proberen een werkboek bij jullie te kopen!

ZOOMBOOK klant
Luke, 2023-10-05
ZOOMBOOK klant
Een aanrader!

Het boek is geweldig! Overtrof de verwachtingen! En dit is niet het eerste boek en het zal ook niet het laatste zijn. Zeer snel gemaakt en geleverd!

ZOOMBOOK klant
Donna, 2023-10-04
ZOOMBOOK klant
Fotoboek en canvassen

Hartelijk dank voor het uitstekende werk, zowel het fotoboek als het canvas zijn van uitstekende kwaliteit, ik vond het erg leuk en we zijn heel erg blij. Veel succes en tot de volgende keer!!!

ZOOMBOOK klant
Mientje, 2023-10-04
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Een prachtig boek! We hebben het snel ontvangen. Zeker de moeite waard om te bestellen en een eigen boek te hebben met zoveel herinneringen! HEEL ERG BEDANKT!

ZOOMBOOK klant
Nicole, 2023-09-27
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Alles is prima! De beste kwaliteit voor de beste prijs! Ik ben zeer tevreden, ik zal zeker meer dan één fotoboek bij jullie doen!

ZOOMBOOK klant
Sneeuwwitje, 2023-09-26
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Jullie hebben me erg blij gemaakt! Dit is niet mijn eerste Zoombook-bestelling. Ik vin... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Ivette, 2023-09-22
ZOOMBOOK klant
Zakelijke kalender

De kwaliteit is onberispelijk

ZOOMBOOK klant
Marie, 2023-09-19
ZOOMBOOK klant
Geweldig!

Duidelijk, makkelijk te gebruiken, snel gemaakt en verzonden, goede kwaliteit. Bedankt! :)

ZOOMBOOK klant
Irmina, 2023-09-19
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Geweldige en snelle service, handig proces om boek te maken. Alleen maar goede dingen te zeggen. Bedankt!

ZOOMBOOK klant
Amy, 2023-09-18
ZOOMBOOK klant
Geweldig!

Alles is geweldig. En het "maken" van het boek, het bestellen en de levering. Alles is snel - zowel de productie als de levering.

ZOOMBOOK klant
Jurre, 2023-09-15
ZOOMBOOK klant
Persoonlijke werkboeken

Alles is perfect, ik heb al het tweede werkboek gemaakt, ik ben zeer tevreden

ZOOMBOOK klant

Fotoboek of foto's in een album plakken?

 • Het maken van een fotoboek is goedkoper. De populairste keuze van onze klanten: 20x20 fotoboek met een harde kaft, matte pagina's, 24 pagina's. Je kunt zo'n fotoboek met 25% korting kopen voor 17,32 euro. De gemiddelde prijs van een fotoalbum met een formaat van 10x15 cm is ongeveer 5-7 euro. Je kunt er ongeveer 100 foto's in kwijt. Het afdrukken van 100 foto's kost je ongeveer 14-16 euro. De prijs van de hele set is 19-23 euro.
 • Het fotoboek kan meer foto's bevatten - als je wilt, kun je 4, 6, 9 of meer foto's op één pagina zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over welke foto mooier is, want je kunt ze gerust allebei in het boek stoppen. Tot pagina 24 kunnen er 25 tot meer dan 250 foto's in het boek.
 • Fotoboeken verplichten je niet om foto's van hetzelfde formaat te gebruiken. Je kunt spelen en creëren wat je wilt - sommige foto's op de hele pagina plaatsen, sommige foto's heel klein laten.
 • Het fotoboek is dunner en lichter, dus het zal minder ruimte innemen in huis.
 • Het maken van een fotoboek is gemakkelijker - je kunt alles op je telefoon of computer maken, je hoeft geen tijd te besteden aan het plakken van foto's of ze later in een fotoalbum te plaatsen.
 • Het is makkelijker om een fotoboek te versieren met verschillende achtergronden of illustraties. Natuurlijk kun je het album bedekken met stickers en beschrijvende teksten toevoegen, maar dat duurt zeker langer dan het maken van een fotoboek. Plus extra kosten voor stickers of andere decoraties. In ons programma kosten decoraties niet extra.