Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn er om u te helpen uw herinneringen en de mooiste momenten van uw leven op de meest verbazingwekkende manier te bewaren - door uw foto's over te brengen naar een fotoboek, canvas of andere product. Kent u het gevoel van genot wanneer u door de door u gemaakte fotoboeken heen kunt bladeren? Waarbij de foto's haast weer tot leven lijken te komen en u ze aan anderen kan laten zien? En, nog belangrijker, wanneer u zich die prachtige momenten steeds weer herinnert? Zo niet, dan kunnen we eerlijk zeggen dat u het zo leuk zult vinden dat u steeds meer van onze producten zult willen maken. U zult de dagen dat u uw foto's alleen op uw telefoon bewaarde snel vergeten.

Een stukje over ons:
  • We zijn er al sinds 2009.
  • 9 van de 10 klanten zouden ons aanbevelen.
  • Meer dan 2,5 miljoen klanten vertrouwen ons.
  • ZOOMBOOK is vooral actief inĀ Nederland, TsjechiĆ«, Estland, Litouwen en Letland maar we leveren ook in andere Europese landen.
Waarom wij?

We zijn er trots op u onze eigen geavanceerde editor te kunnen aanbieden, die u niet alleen op uw computer maar ook op uw telefoon kunt uitproberen. We verbeteren de editor voortdurend om het u nog gemakkelijker en handiger te maken om fotoboeken, fotoalbums, fotokalenders, werkkalenders, notitieboeken, posters en ansichtkaarten te maken. Wij verwelkomen en waarderen uw feedback en suggesties over wat voor u handig zou zijn en proberen daar rekening mee te houden bij het aanbrengen van verbeteringen. Wij gebruiken de nieuwste druktechnologie om uw producten te produceren, zodat u verzekerd bent van een afdruk van de hoogste kwaliteit. Het zijn niet alleen de drukmachines die aan elk van uw unieke producten werken, maar ook de hardwerkende handen van ons personeel. Zij maken een belangrijk deel uit van het complexe productieproces om tot een vlekkeloos resultaat te komen waar u elke dag weer blij van wordt.

Wat zit er achter de naam ZOOMBOOK?

ZOOMBOOK is een project van UAB "BALTO Trader" dat in 2009 is opgericht in Nederland, TsjechiĆ«, Estland, Litouwen en Letland. BALTO Trader is Ā en behoort tot de BALTO Group, een van de grootste boekproducenten in de Baltische staten, die maandelijks meer dan 800.000 boeken van topkwaliteit produceert voor gerenommeerde Ā uitgeverijen zoals Bonnier Books, Gyldendal en andere. Balto heeft met succes gewerkt met markten in Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en vele andere landen over de hele wereld.