Verras je opa en oma met een exclusief cadeau!

Gemaakt met liefde door jezelf

Wat is er nou een beter cadeau voor je opa en oma dan een fotoboek? Alleen het zien van de emoties die ze ervaren als ze bladeren door een fotoboek vol foto's van hun kinderen en kleinkinderen is onbetaalbaar. Wij garanderen dat dit het meest gelezen boek in huis wordt. Zoals de opa's en oma's zelf zeggen: "Elke keer als we de bladzijden van het boek omslaan, ontdekken we iets nieuws dat ons nog niet eerder is opgevallen."

De muren van het huis van oudere mensen zullen er mooier en leuker uitzien met jouw foto's die er hangen. Een foto op een canvas ziet er extra mooi uit en het kan een geweldig cadeau zijn.

Een cadeau dat vast en zeker een mooi plekje krijgt. Je kunt de fotokalender versieren met je eigen foto's en er belangrijke dagen in markeren: verjaardagen van alle kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en meer.

Schrijft opa of oma het liefst alles (bijvoorbeeld telefoonnummers) op in een notitieblok? Geef ze er één cadeau zodat dit alles nog leuker maakt! Immers, een omslag met een foto met kinderen of kleinkinderen zal hen zeker een stuk vrolijker maken dan een standaard blanco omslag.

Het zit hem vaak in de kleine details en de aandacht die erin gestoken is. Verras je opa of oma door ze een brief te sturen, met daarin een ansichtkaart met een foto van jullie samen en een speciale wens.

Zie wat onze klanten maken

 

Klant beveelt ZOOMBOOK aan

Klant beveelt ZOOMBOOK aan:

Na de vraag aan ouders of grootouders wat ze graag als cadeau zouden willen, krijgen we vaak het volgende antwoord:

"We hebben niets nodig. Het is belangrijk dat jullie op bezoek komen."

Maar als we aankomen met een ZOOMBOOK fotoboek, begrijpen we uit de glimlach en emoties van onze geliefden dat dit het mooiste cadeau is, omdat alle herinneringen erin verborgen zitten.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk!