Kortingen tot -25% ❄️

Unieke cadeaus voor je vader

Maak je vader blij met een speciaal, zelfgemaakt cadeau!

Een fotoboek is één van die cadeaus die iedereen blij maakt. Een geweldige keuze dus voor iedereen die een mooi en hartverwarmend cadeau zoekt. Plaats al je mooie herinneringen in een overzichtelijk fotoboek, of dit nou het levensverhaal van je vader is, zijn reizen, verjaardagen of allerlei andere momenten. Wat je ook bedenkt, je vader zal dit cadeau zeker prachtig vinden. De foto's zullen je herinneren aan alle leuke momenten die hij had!

Fotocanvas - een exclusief cadeau voor je vader. Het maken ervan is zo gepiept - het duurt maar een paar minuten. Kies simpelweg de mooiste foto van je vader, upload het naar ons programma en klik op 'bestellen'. Het fotocanvas zal de muren van je vaders huis perfect versieren!

Fotokalender - een bijzonder, hartverwarmend cadeau voor je vader, waar hij het hele jaar plezier van zal hebben! Perfect voor als je minder foto's hebt. Terwijl voor een fotoboek minstens 25 foto's nodig zijn, zijn voor een kalender slechts 13 foto's voldoende. Je kunt in de kalender ook data markeren die belangrijk zijn voor je vader, zoals verjaardagen of andere familiegelegenheden.

Houdt je vader ervan om alles in te plannen? Geef hem een planner cadeau! Hij zal uniek zijn, niet alleen vanwege de unieke, gepersonaliseerde kaft, maar ook omdat je vader er vanaf elke maand mee kan beginnen. De planner is zonder specifieke data - vul hem in zoals jij wilt.

Schenk je vader een uniek notitieblok dat niemand anders zal hebben. Het zal uniek zijn omdat er op de kaft een foto van jezelf staat. Kies een foto van jezelf en je vader of van het hele gezin samen. Zo zal je vader je elke dag in zijn tas meedragen!

Woont je vader ver weg? Voeg aan het cadeau een gepersonaliseerde, zelfgemaakte ansichtkaart toe, versierd met de foto's van jouw keuze. Een stuk leuker om zo een bericht aan je vader te sturen dan een saai Whatsappje, nietwaar?

Tips van een fotograaf voor het maken van fotoboeken

Fotograaf Agnė Kairienė raadt ons aan:

  • Misschien is de populairste vraag die ik van jullie krijg bij het maken van een fotoboek wel of je moet kiezen voor matte of glanzende pagina's? Zelf kies ik voor matte. Ik vraag je echter altijd na te denken over welke soorten foto's je mooier vindt? Glanzend of mat? Ze lijken erg op de pagina's van het fotoboek.
  • Met ZOOMBOOK kunnen fotoboeken zowel met foto's als met teksten worden gevuld! Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Ik voeg altijd de namen van de plaatsen die we bezocht hebben toe aan mijn reisfotoboeken.
  • Wees niet bang om te spelen met het formaat van de foto's in het fotoboek. Voel je vrij om foto's van groot formaat toe te voegen, maar zorg er wel voor dat je foto's kiest met de hoogste kwaliteit, zodat ze hun scherpte niet verliezen.
  • Plaats foto's die qua kleur op elkaar lijken, of tijdens dezelfde fotosessie zijn genomen, dicht bij elkaar. Zo ziet het fotoboek er harmonieuzer uit.
  • Richt je bij het maken van een fotoboek niet alleen op foto's van mensen en hun gezichten. Diversifieer het boek ook met foto's van voorwerpen, natuur, omgeving... Zulke foto's helpen om het onderwerp en de stemming beter weer te geven en gezelligheid te creëren.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk! 


Beoordelingen

4,6

3886 reviews

Lola, 2023-10-31
ZOOMBOOK klant
Fotoboeken

Alleen maar positieve dingen te zeggen! Ik heb al vaak fotoboeken en andere producten ... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Erik, 2023-10-30
ZOOMBOOK klant
foto canvas

we zijn erg tevreden, de kwaliteit is wow en de prijs die zoombook biedt is goed. Bedankt, de doeken zijn perfect.

ZOOMBOOK klant
Jamilla, 2023-10-27
ZOOMBOOK klant
Notitieboekjes

Uitstekende kwaliteit van het boek. Omslagfoto in hoge resolutie. Het stelde niet teleur, maar voldeed aan alle verwachtingen. Heel erg bedankt! Ik kom zeker terug om opnieuw te bestellen.

ZOOMBOOK klant
Marjolein, 2023-10-26
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Ik ben heel blij met het album, gewoon superkwaliteit, snelle levering. 😍 Ik was nooit... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Julia, 2023-10-25
ZOOMBOOK klant
Werkkalenders

De bestelling is heel snel gemaakt en geleverd, de werkkalenders zijn van hoge kwaliteit en mooi. Geweldig! Bedankt voor het werk!

ZOOMBOOK klant
Iris, 2023-10-17
ZOOMBOOK klant
Geweldig!!!

Heel erg blij mee! Ik schrijf zelden reviews, maar dit keer maak ik een uitzondering :... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Maria, 2023-10-13
ZOOMBOOK klant
tevreden klant

Jullie collega Eva is onwerkelijk in de beste zin van het woord. Hij adviseerde me hee... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Emmy, 2023-10-13
ZOOMBOOK klant
Werkboek

Ik bestelde een werkboek als cadeau met een gepersonaliseerde kaft. We hebben een fami... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Rian, 2023-10-12
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Hoewel ik op basis van de recensies van mijn vrienden een idee had van wat ik kon verw... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Lisa, 2023-10-06
ZOOMBOOK klant
Werkboek

10 punten voor kwaliteit, snelheid en esthetiek. ZEER GOED!!! Ik ben blij dat ik het heb aangedurfd om te proberen een werkboek bij jullie te kopen!

ZOOMBOOK klant
Luke, 2023-10-05
ZOOMBOOK klant
Een aanrader!

Het boek is geweldig! Overtrof de verwachtingen! En dit is niet het eerste boek en het zal ook niet het laatste zijn. Zeer snel gemaakt en geleverd!

ZOOMBOOK klant
Donna, 2023-10-04
ZOOMBOOK klant
Fotoboek en canvassen

Hartelijk dank voor het uitstekende werk, zowel het fotoboek als het canvas zijn van uitstekende kwaliteit, ik vond het erg leuk en we zijn heel erg blij. Veel succes en tot de volgende keer!!!

ZOOMBOOK klant
Mientje, 2023-10-04
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Een prachtig boek! We hebben het snel ontvangen. Zeker de moeite waard om te bestellen en een eigen boek te hebben met zoveel herinneringen! HEEL ERG BEDANKT!

ZOOMBOOK klant
Nicole, 2023-09-27
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Alles is prima! De beste kwaliteit voor de beste prijs! Ik ben zeer tevreden, ik zal zeker meer dan één fotoboek bij jullie doen!

ZOOMBOOK klant
Sneeuwwitje, 2023-09-26
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Jullie hebben me erg blij gemaakt! Dit is niet mijn eerste Zoombook-bestelling. Ik vin... Toon meer

ZOOMBOOK klant
Ivette, 2023-09-22
ZOOMBOOK klant
Zakelijke kalender

De kwaliteit is onberispelijk

ZOOMBOOK klant
Marie, 2023-09-19
ZOOMBOOK klant
Geweldig!

Duidelijk, makkelijk te gebruiken, snel gemaakt en verzonden, goede kwaliteit. Bedankt! :)

ZOOMBOOK klant
Irmina, 2023-09-19
ZOOMBOOK klant
Fotoboek

Geweldige en snelle service, handig proces om boek te maken. Alleen maar goede dingen te zeggen. Bedankt!

ZOOMBOOK klant
Amy, 2023-09-18
ZOOMBOOK klant
Geweldig!

Alles is geweldig. En het "maken" van het boek, het bestellen en de levering. Alles is snel - zowel de productie als de levering.

ZOOMBOOK klant
Jurre, 2023-09-15
ZOOMBOOK klant
Persoonlijke werkboeken

Alles is perfect, ik heb al het tweede werkboek gemaakt, ik ben zeer tevreden

ZOOMBOOK klant