De lijst van verwerkers van persoonsgegevens

Aanbieders van betalingen
Naam Doel Doorgegeven gegevens
Adyen Maakt betalingen via Adyen mogelijk, maakt kaartbetalingen mogelijk enĀ  beoordeelt het frauderisico van de betaler. Identificatiecode betaling, betalingsbedrag, ordernummer,Ā gebruikersnaam en e-mailadres.
PayPal (Europe) S.Ć  r.l. Maakt betalingen via PayPal mogelijk en beoordeelt het frauderisico van de betaler. Identificatiecode betaling, betalingsbedrag, ordernummer.
Aanbieders van de koeriersdiensten (post) en afhaalpunten voor bestellingen
Naam Doel Doorgegeven gegevens
UPS pakketten bezorgen.

UPS pakketten bezorgen.

Naam, adres, telefoon en e-mailadres van de ontvanger. Bij export wordt aanvullend een VAT-factuur met de gegevens van de koper verzonden.
Itella, GLS GLS pakketten bezorgen. Naam, adres, telefoon en e-mailadres van de ontvanger. Bij export wordt aanvullend een VAT-factuur met de gegevens van de koper verzonden.
Providers of electronic communications services and networks
Naam Doel Doorgegeven gegevens
SMS verzenden Afleveren aan SMS-ontvangers. Telefoonnummer, inhoud van het bericht.
Hulpvraag-tool Hulpvragen van klanten beheren. Contactgegevens van de klant (e-mail, naam), correspondentiegeschiedenis.
Communicatie met klanten Maak communicatie met klanten mogelijk via web messenger en Facebook. Identificatiegegevens van bezoekers en ingelogde gebruikers, apparaatinformatie en correspondentiegeschiedenis.
Aanbieders van toezicht en diagnostische diensten. Diagnostische hulpmiddelen
Naam Doel Doorgegeven gegevens
Google Analytics / Google Inc. Bijhouden van gebruikersstatistieken. Anonieme bezoekersgegevens.
Sentry Traceren van browserfouten. In geval van een fout worden het IP-adres en de e-mail van de gebruiker doorgegeven. postkantoor
Andere aanbieders
Naam Doel Doorgegeven gegevens
Google lettertypen Lettertypen weergeven IP-adres
Boekhoudprogramma Boekhouding Gegevens van een natuurlijke persoon: Naam, achternaam, bankrekening, soms persoonlijk identificatienummer, woonplaats, telefoonnummer. Rechtspersonen: bedrijfscode, naam, BTW-code en adres, telefoon.
Platform voor gegevensopslag Plaatsingssystemen met gebruikersgegevens Alle gebruikersgegevens; geĆ¼ploade foto's; gemaakte fotoboeken, canvassen, ansichtkaarten, fotokalenders, werkkalenders, notitieboeken en andere
Tolken en telefonische ondersteuning Ondersteuning en klantenadvies Alle gebruikersgegevens; geĆ¼ploade foto's; aangemaakte fotoboeken, canvassen, ansichtkaarten, fotokalenders e.d.

Gegevens van derden

Betalingsaanbieders
Naam Doel Doorgegeven gegevens
Adyen Terugbetaling mogelijk maken en het risico van de betaler beoordelen. Naam, achternaam en transactienummer van de begunstigde.
PayPal (Europe) S.Ć  r.l. Terugbetaling mogelijk maken en het risico van de betaler beoordelen. Naam, achternaam en transactienummer van de begunstigde.