Een fotoboek is een ideaal cadeau voor kinderen die net geslaagd zijn van de kleuter- , basis- of middelbare school

Dit laatste jaar is altijd erg speciaal voor degenen die afscheid gaan nemen van de school. Bewaar de mooiste herinneringen van de kinderen in een uniek fotoboek!

Speciale aanbieding
voor klassieke fotoboeken

Hoe meer klassieke fotoboeken je bestelt, hoe groter de korting die je krijgt!

Hoeveelheid 5-9 10-14 15+
Korting 26% 28% 30%

10-14 stuks - 26% korting
15-19 stuks - 28% korting
20+ stuks - 30% korting

Belangrijke informatie:

 • De korting is afhankelijk van de hoeveelheid bestelde klassieke fotoboeken.
 • De korting wordt automatisch toegepast.
 • Productie- en levertijden zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid boeken die je bestelt.
 • De aanbieding is niet geldig op PREMIUM fotoboeken.
 • De aanbieding is geldig tot 31 juli.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk!


Zie wat onze klanten maken

 

Kenmerken van klassieke fotoboeken

Paperback fotoboeken

De kaft van deze fotoboeken is flexibel, zacht en voorzien van een glanzend laminaat. De omslag is gelijmd met speciale polyurethaanlijm. Deze technologie wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en stabiliteit.

Prijs vanaf €8.04*

*De prijs wordt aangegeven met 30% korting, die wordt toegepast bij aankoop van 15 stuks of meer.

Hardcover fotoboeken

Bij deze fotoboeken kun je kiezen tussen kunstleer of een gepersonaliseerde omslag die is bedekt met een glanzend laminaat. De omslag wordt gelijmd met speciale polyurethaanlijm. Dankzij deze lijmtechnologie krijgen we het uiterlijk van een klassiek hardcover boek dat wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en stabiliteit.

Prijs vanaf €17.84*

*De prijs wordt aangegeven met 30% korting, die wordt toegepast bij aankoop van 15 stuks of meer.

Klassieke matte pagina’s

Deze pagina’s bevatten de natuurlijke glans van zijdepapier en zijn hierdoor niet volledig mat. Hoogwaardig digitaal drukwerk op Premium zijdepapier voldoet aan de strengste criteria en biedt een hoge resolutie en een uitstekende afdrukkwaliteit. De matte pagina's van het boek zien er elegant uit.

 • Papier: 170 gram MultiArt Silk
 • Bedrukking: digitaal

Pagina's met klassieke glans

De glans van deze pagina's is de natuurlijke glans van Gloss-papier. Hoogwaardige digitale afdrukken op MultiArt Gloss-papier voldoen aan de strengste criteria en bieden een hoge resolutie en een uitstekende afdrukkwaliteit. De glanzende pagina’s zijn vergelijkbaar met matte pagina’s. De dikte van het papier is bijna hetzelfde, alleen het oppervlak van het glanzende papier zelf is glanzender. Wilt u echter extreem glanzende pagina's, dan raden wij u aan te kiezen voor EXTRA glanzende pagina's met UV-vernis. De vernis geeft deze pagina’s hun EXTRA glans.

 • Papier: 200 gram MultiArt Gloss
 • Bedrukking: digitaal

Extra glanzend (met UV-vernis)

Deze pagina's worden gedrukt op hetzelfde papier als matte pagina's. EXTRA glans wordt verkregen door de pagina's te coaten met UV-vernis. Dankzij deze oppervlaktebehandeling krijgen de pagina's stevigheid en verhogen ze de helderheid en het contrast van de kleuren in de foto's, wat zorgt voor meer diepte. Bovendien beschermt de glanzende afwerking de pagina's van het boek tegen vuil. EXTRA glans geeft een hoogwaardige kwaliteit.

 • Papier: 170 gram MultiArt Silk
 • Bedrukking: digitaal + UV-vernis

Wat moet er in een fotoboek?

Diverse foto's

Foto's verzameld uit het schoolarchief - of het nu momenten van vakanties, excursies of het dagelijks leven zijn.

Je kunt prima foto's in het fotoboek zetten die je met je telefoon hebt gemaakt.

Fotoshoot foto's

Om een mooi en informatief fotoboek te maken, raden we aan om een algemene foto van de klas/groep te maken, een portret van elk kind en de leerkracht.

Als je de mogelijkheid hebt, kun je meerdere foto's maken van de kinderen, bijvoorbeeld in groepjes met hun beste vriendjes - later zul je blij zijn dat je meer foto's hebt om te gebruiken voor het maken van een fotoboek.

Tekeningen of brieven van kinderen

Laat de kinderen het fotoboek zien dat je aan het maken bent. Geef de kinderen de tijd om een eigen tekening te maken, of een brief te schrijven, die je vervolgens als foto in het fotoboek kan verwerken. Bespreek met de kinderen wat ze zelf leuk zouden vinden: misschien een brief naar zichzelf om over 10 jaar te lezen, misschien een tekening waarin je de leukste dag op de kleuterschool zou tekenen of een ander onderwerp dat je bedenkt.

Over het kind

Vul het boek met beschrijvingen over het kind. Dit kunnen zowel de observaties van de leerkracht zijn, maar ook woorden die het kind zelf heeft geschreven. Bijvoorbeeld: wat vond hij/zij leuk op school, wat was zijn/haar favoriete les, etc. Door de foto's aan te vullen met teksten, geef je kinderen en de ouders de kans om te observeren hoe de gedachten, doelen, passies en al het andere waar het kind over nadenkt, veranderen. Wij van onze kant hebben vragenlijstsjablonen voor je gemaakt die je kunnen helpen bij het sneller voorbereiden van dergelijke teksten!

 • Over mij: Over mezelf, Vrienden over mij, Leraar over mij. Download

 • Ik - nu en in de toekomst: Mijn droomberoep, Advies voor mezelf, Advies of een wens voor mij. Download

 • Dromen en ik: De grootste droom, Het zou prachtig zijn als ik leefde, Als ik een toverstaf had. Download