Beoordelingen en feedback van klanten

 1. Kopers die op basis van het contract ZOOMBOOK-producten van de Verkoper hebben gekocht, kunnen hun evaluatie of feedback over de gekochte producten of de door de Verkoper geleverde diensten kenbaar maken.
 2. Evaluaties worden verzameld op initiatief van het Bedrijf, die contact opneemt met de Kopers op hun opgegeven e-mailadres nadat de Koper een ZOOMBOOK product heeft gekocht, zodat gegarandeerd wordt dat de beoordeling wordt ontvangen van een persoon die het ZOOMBOOK product daadwerkelijk heeft gekocht. Nadat de Koper heeft deelgenomen aan een online enquĆŖte en het product of de diensten in een tienpuntensysteem heeft geĆ«valueerd, wordt de evaluatie van de Koper niet openbaar gemaakt. De Klant bevestigt dat hij/zij kennis heeft genomen van de in het Privacybeleid van de Verkoper gepubliceerde bepalingen betreffende het gebruik van zijn/haar contactgegevens voor de enquĆŖte.
 3. Feedback, d.w.z. de mening van de Klant, nadat de Koper het product of de diensten van de verkoper in een vijfpuntensysteem heeft beoordeeld, wordt gepubliceerd op de website www.zoombook.nl.
 4. De Koper bevestigt dat hij/zij begrijpt dat het ZOOMBOOK product wordt vervaardigd volgens de speciale keuzes en instructies van de Koper, daarom kunnen de individuele acties van de Koper (bijv. de resolutie van de ingediende foto's, individueel misverstand over het gebruik van het bewerkingsprogramma, gebruik van de telefonische ondersteuning buiten werkuren en soortgelijke redenen) de kwaliteit van het product/de diensten of de ervaring van de Koper beĆÆnvloeden, en de negatieve feedback van de Koper moet een voldoende feitelijke basis en feitelijke omstandigheden hebben, daarom wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met de Verkoper op info@zoombook.nl.
 5. Door het indienen van feedback gaat de Koper ermee akkoord dat de feedback gratis kan worden gepubliceerd volgens de voorkeuren van de Verkoper op de websites van de Verkoper, in directe marketingberichten aan andere klanten, door het promoten van het product of de diensten van de Verkoper op nieuwsportalen of sociale netwerken, het publiceren van nieuws, enz.
 6. De Verkoper publiceert authentieke beoordelingen, d.w.z. alleen ingediend door de klanten zelf. Alleen de lengte van het bericht kan worden gecorrigeerd zonder de essentie van het bericht te veranderen, bijvoorbeeld een duidelijke grammaticale of interpunctiefout.
 7. De verkoper publiceert geen feedback van kopers indien deze in strijd is met:
  a) de vereisten van wettelijke bepalingen;
  b) verband houdt met illegale activiteiten;
  c) de inhoud van de feedback beledigend, respectloos, duidelijk ongegrond, niet onderbouwd door feiten of verkeerd voorgesteld is;
  d) of geen verband houdt met de diensten of het merk van de verkoper of de persoon die de feedback heeft ingediend geen gebruik heeft gemaakt van de diensten van de verkoper;
  e) persoonlijke of andere gevoelige informatie wordt vermeld (bijv. bijv. e-mailadressen, telefoonnummers en soortgelijke gegevens);
  f) beoordelingen bevatten godslastering, haatzaaien, discriminatie, bedreigingen en
  g) anderszins onethische beoordelingen.
 8. Reviews worden in het Engels gepubliceerd.
 9. Klanten publiceren reviews gratis.
 10. Alleen de naam van de Koper die de feedback heeft ingediend en de feedback zelf worden openbaar weergegeven. De gegevens van de Koper (bijv. naam, e-mailadres, telefoonnummer of andere informatie die de Verkoper op wettelijke gronden verwerkt) die de feedback heeft ingediend, worden niet gepubliceerd.
 11. Indien kopers willen dat hun feedback van de website wordt verwijderd, kan de Verkoper, na ontvangst van een verwijderingsverzoek van de klant via e-mail, de door de klant ingediende feedback verwijderen.