Unieke cadeaus voor je vader

Maak je vader blij met een speciaal, zelfgemaakt cadeau!

Een fotoboek is één van die cadeaus die iedereen blij maakt. Een geweldige keuze dus voor iedereen die een mooi en hartverwarmend cadeau zoekt. Plaats al je mooie herinneringen in een overzichtelijk fotoboek, of dit nou het levensverhaal van je vader is, zijn reizen, verjaardagen of allerlei andere momenten. Wat je ook bedenkt, je vader zal dit cadeau zeker prachtig vinden. De foto's zullen je herinneren aan alle leuke momenten die hij had!

Fotocanvas - een exclusief cadeau voor je vader. Het maken ervan is zo gepiept - het duurt maar een paar minuten. Kies simpelweg de mooiste foto van je vader, upload het naar ons programma en klik op 'bestellen'. Het fotocanvas zal de muren van je vaders huis perfect versieren!

Fotokalender - een bijzonder, hartverwarmend cadeau voor je vader, waar hij het hele jaar plezier van zal hebben! Perfect voor als je minder foto's hebt. Terwijl voor een fotoboek minstens 25 foto's nodig zijn, zijn voor een kalender slechts 13 foto's voldoende. Je kunt in de kalender ook data markeren die belangrijk zijn voor je vader, zoals verjaardagen of andere familiegelegenheden.

Houdt je vader ervan om alles in te plannen? Geef hem een planner cadeau! Hij zal uniek zijn, niet alleen vanwege de unieke, gepersonaliseerde kaft, maar ook omdat je vader er vanaf elke maand mee kan beginnen. De planner is zonder specifieke data - vul hem in zoals jij wilt.

Schenk je vader een uniek notitieblok dat niemand anders zal hebben. Het zal uniek zijn omdat er op de kaft een foto van jezelf staat. Kies een foto van jezelf en je vader of van het hele gezin samen. Zo zal je vader je elke dag in zijn tas meedragen!

Woont je vader ver weg? Voeg aan het cadeau een gepersonaliseerde, zelfgemaakte ansichtkaart toe, versierd met de foto's van jouw keuze. Een stuk leuker om zo een bericht aan je vader te sturen dan een saai Whatsappje, nietwaar?

Tips van een fotograaf voor het maken van fotoboeken

Fotograaf Agnė Kairienė raadt ons aan:

  • Misschien is de populairste vraag die ik van jullie krijg bij het maken van een fotoboek wel of je moet kiezen voor matte of glanzende pagina's? Zelf kies ik voor matte. Ik vraag je echter altijd na te denken over welke soorten foto's je mooier vindt? Glanzend of mat? Ze lijken erg op de pagina's van het fotoboek.
  • Met ZOOMBOOK kunnen fotoboeken zowel met foto's als met teksten worden gevuld! Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Ik voeg altijd de namen van de plaatsen die we bezocht hebben toe aan mijn reisfotoboeken.
  • Wees niet bang om te spelen met het formaat van de foto's in het fotoboek. Voel je vrij om foto's van groot formaat toe te voegen, maar zorg er wel voor dat je foto's kiest met de hoogste kwaliteit, zodat ze hun scherpte niet verliezen.
  • Plaats foto's die qua kleur op elkaar lijken, of tijdens dezelfde fotosessie zijn genomen, dicht bij elkaar. Zo ziet het fotoboek er harmonieuzer uit.
  • Richt je bij het maken van een fotoboek niet alleen op foto's van mensen en hun gezichten. Diversifieer het boek ook met foto's van voorwerpen, natuur, omgeving... Zulke foto's helpen om het onderwerp en de stemming beter weer te geven en gezelligheid te creëren.

Prijsberekenaar

Achterhaal de prijs van een fotoboek snel en gemakkelijk!